ŞIRNAK / MERKEZ - Yeniaslanbaşar İmam Hatip Ortaokulu

Yeniaslanbaşar İmam Hatip Ortaokulu

YENİASLANBAŞAR KÖYÜ KÜME EVLERİ NO 129 MERKEZ / ŞIRNAK
Vizyon
Bütün öğrencilerimiz kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, ahlaki değerlere önem veren, geçmişten dersler çıkararak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler olması, Bütün başarıların arkasında zamanı iyi kullanmanın olduğunu bilen, kendine güvenen, hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, inceleyen, araştıran ve sorgulayan fertler olması, Milli ve manevi değerlerine saygılı, toplumsal olayları daha titizlikle analiz edebilen ve çevre bilinci oturmuş kişiler yetiştirmek. Kaliteyi önemseyerek hayatın her kademesinde kaliteli yaşam standardını yakalamak için gayret sarf eden, topluma iyi örnek ve yön verebilen kişiler yetiştirmek.
Misyon
“Biz Yeniaslanbaşar İmam Hatip Ortaokulu olarak; kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, zamanın önemini bilen, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, emeğin değerini bilip emeğe gereken değeri verebilen, çevreye duyarlı, kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakârlıktan kaçınmayan bireyler yetiştirmek için çalışıyoruz.”
Başarılar
Öğretim Şekli :Normal (tekli) öğretim.
8.30-14.30
Kaloriferli
Öğretmenlerimiz Şırnak merkezden okula servis ile gidip gelmektedirler.
Yeniaslanbaşar köyü
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Şırnak Merkez ilçeye bağlı Yeniaslanbaşar köyündedir. Merkeze yaklaşık 19,8 km. uzaklıktadır. Şırnak-Siirt yolu üzerindedir.